tvOS 15.4 i pridruživanje zaštićenim Wifi mrežama

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 82 pregleda
2 min. čitanja

Apple je predstavio svoje ažuriranje tvOS 15.4 zajedno sa softverom HomePod 15.4 i trećom generacijom Apple TV-a.

- Humanitarna inicijativa -

Kao i mnoga ažuriranja za tvOS, i ova je prvenstveno fokusirana na stabilnost platforme, ispravke grešaka i poboljšanja. Ažuriranje tvOS-a će biti instalirano automatski, ali se može ručno instalirati i na Apple TV preko aplikacije Podešavanja.

- Marketing -

Ažuriranja tvOS-a su generalno izdanja za održavanje, koja dodaju podršku za proizvode i usluge, a istovremeno poboljšavaju iskustvo.

- Marketing -

Apple je takođe dodao podršku za Captive WiFi mreže. Ovo omogućava korisnicima da koriste iPhone ili iPad za povezivanje Apple TV-a na mreže kojima su neophodni dodatni koraci za prijavu, na primer u hotelima ili spavaonicama.

Apple Tv

Vlasnici HomePod-a mogu da ažuriraju Uredjaj na novu verziju softvera HomePod 15.4 preko menija podešavanja aplikacije Home. Apple je takođe objavio manje ažuriranje za treću generaciju Apple TV-a koji koristi software pre-tvOS.

U decembru, Apple je objavio tvOS 15.1, koji je dodao podršku za Apple Music Voice, Appleov novi Apple Music plan.

U oktobru je Apple objavio tvOS 15.1 koji je predstavio SharePlay javnosti i dodao nekoliko novih zaštita ekrana, poznatijih kao screensavers. SharePlay, koji je Apple najavio tokom WWDC 2021, omogućava korisnicima da gledaju video sadržaj sa drugima dok su u FaceTime pozivu.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.