„Sumnja“ – Apple TV od 4.februara

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 90 pregleda
1 min. čitanja

Striming servis Apple TV+ objavio je prvi trejler za svoju novu seriju Sumnja. U pitanju je engleska adaptacije izraelske televizijske drame Kfulim u kojoj glavnu ulogu tumači proslavljena holivudska glumica Uma Turman.

- Humanitarna inicijativa -

Ona igra Ketrin Njuman, američkog medijskog mogula čijeg sina kidnapuju četiri maskirana čoveka u njujoškom hotelu. Sumnja za ovaj zločin pada na četvoro Britanaca koji su se našli u istom hotelu u vreme kada je izvršeno krivično delo. U pitanju su dva muškarca i dve žene za koje ne postoje dokazi da se znaju od ranije.

- Marketing -

Oni moraju da dokažu svoju nevinost pred britanskim i američkim istražnim organima, ali i javnošću, koja ih već smatra kidnaperima. Stvari se dodatno komplikuju za optužene kada postanu paranoični i počnu da sumnjaju jedni u druge.

- Marketing -

Radnja u seriji „Sumnja“

Glavni kreator serije Sumnja je Rob Vilijams, a njeni producenti već iza sebe imaju jednu uspešnu adaptaciju izraelske serije, popularni televizijski triler Homeland, koji se sa velikim uspehom emitovao osam sezona.

Sumnja - Apple Tv

Prve dve epizode serije Sumnja biće dostupne na striming platformi Apple TV+ već od 4. februara, nakon čega će svakog sledećeg petka biti premijerno emitovane ostale epizode.

HI-TECH: WhatsApp: Alarmiranje na pominjanje u prepiskama
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.