Apple TV i Apple Music stigli u Microsoft Store

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 55 pregleda
2 min. čitanja

Apple Music i TV aplikacije su stigle kao verzije za pregled na Microsoft Windows 11. Sada je moguće preuzeti aplikacije iz Microsoft Store-a, zajedno sa drugom aplikacijom za pregled pod nazivom Apple Devices koja vam omogućava da upravljate Apple uređajima sa svog Windows računara.

- Humanitarna inicijativa -

Na svom Surface događaju 2022., Microsoft je najavio da će aplikacije stići na Windows 11 ove godine, tako da vest nije veliko iznenađenje. Apple-ove samostalne Windows medijske aplikacije su dugo dolazile. One su zamenile iTunes na Mac-u, a cilj je da ih na kraju zamene i na Windows-u. Čini se da sve aplikacije zahtevaju Windows 11 Build 22621 ili noviju verziju. Apple TV funkcioniše slično kao aplikacija na Xbox ili Smart TV-u, dajući pristup Apple TV+ i Apple TV kanalima, zajedno sa filmovima i TV emisijama iz iTunes Store-a.

- Marketing -

Apple Music-u nedostaje funkcija teksta, ali je inače ista kao verzija za macOS.

- Marketing -

Što se tiče Apple uređaja, on takođe zamenjuje iTunes za sinhronizaciju i rezervnu kopiju. To će vam omogućiti da napravite rezervnu kopiju Apple uređaja, sinhronizujete lokalne medije i vratite firmware bez potrebe za iTunes-om. Kada ih pokrenete prvi put, bićete upozoreni da će iTunes za Windows prestati da radi i moraćete da deinstalirate aplikacije da biste nastavili da koristite iTunes.

To nije nužno loša stvar, jer iTunes za Windoes baš i ne nudi sjajno korisničko iskustvo.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.