Apple Premium Reseller prodavnica otvorena u TC Galerija

Četvrta po redu iSTYLE prodavnica u Beogradu svečanoje otvorena u TC Galerija.

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 26 pregleda
1 min. čitanja

Poštujući standarde dizajna enterijera koje je postavio sam Apple,ambijent prodavnice pružio je posetiocima jedinstveno iskustvo, ali i mogućnost da se upoznaju sa inovativnim Apple proizvodima i rešenjima, među kojima su Mac, iPhone, iPad, Apple Watch,kao i širok asortiman dodataka za Apple uređaje.

- Humanitarna inicijativa -

Na radost svih posetilaca, iSTYLE je upriličio veliki broj popusta sa uštedom do čak 34.990 RSD, i to na MacBook Air, iPhone 13, Apple Watch serije 7 i Apple AirPods, kao i čak 50 vrednih poklona za najbrže posetioce, među kojima je i najnoviji MacBook Air M2 računar, čija je vrednost 206.290 RSD. Pored toga, svi prisutni imali su priliku da se oprobaju u kolu sreće, a oni najsrećniji otišli su svojim kućama sa vrednim poklonima.

- Marketing -

iSTYLE je najveći Apple Premium Reseller lanac u čak 9 zemalja Centralne i Istočne Evrope. U Srbiji iSTYLE raspolaže sa 5 maloprodajnih objekata, u Beogradu i Novom Sadu, u kojima već 13 godina svim posetiocima, osim proizvoda, nudi i široku lepezu usluga koje odlikuju kvalitet i najviši standardi. Sve to zahvaljujući kompetentnom timu stručnjaka,sertifikovanom i obučenom po Apple standardima.

- Marketing -

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.