apple card lock

Apple Wallet ima novi sajt, Apple pay svoj redizajnira

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 69 pregleda
2 min. čitanja
Foto: 9to5Mac

Apple je pokrenuo novu veb stranicu Apple Wallet i redizajnirao svoju Apple Pay stranicu kako bi naglasio svoj sve veći opseg karakteristika i usluga plaćanja.

- Humanitarna inicijativa -

Kao i kod drugih nedavnih ažuriranja veb lokacija, nove stranice Apple novčanika i Apple Pay-a sadrže glatke animacije i grafike koje promovišu privatnost, sigurnost i pogodnost Apple-ovih platforma za mobilno plaćanje.

- Marketing -

Nova veb stranica Novčanika detaljno opisuje vrste kartica koje se mogu čuvati na iPhone-u ili Apple Watch-u. Takođe nudi informacije o funkcijama privatnosti i bezbednosti aplikacije Novčanik.

- Marketing -

„Kada kupujete, Apple Pay koristi jedinstveni kod transakcije, pa se broj vaše kartice nikada ne deli trgovcu niti stavlja na Apple servere. I nema potrebe za nošenjem fizičkih kartica u prodavnicama. Stoga bi trebalo sigurnoje da se osećate “, stoji na veb lokaciji.

Pored toga, na dnu veb stranice postoji odeljak sa čestim pitanjima koji pojašnjava razliku između Apple novčanika i Apple Pay-a. „Apple Pay je siguran način plaćanja i obavljanja beskontaktnih, sigurnih kupovina u prodavnicama i na Internetu. Apple novčanik je mesto na kojem skladištite svoje kreditne ili debitne kartice kako biste ih mogli koristiti sa Apple Pay-om“, navodi se u izveštaju.

Na redizajniranom sajtu Apple Pay takođe su istaknute funkcije kao što su jednostavnost upotrebe, podrška maloprodaji i beskontaktno plaćanje.

„Na mreži i u aplikacijama. Koristite Apple Pay za kupovinu u Safari-ju na iPhone-u, iPad-u ili Mac-u. Možete preskočiti dugačke obrasce za plaćanje i platiti samo dodirom ili pogledom. Koristite Apple Pay da biste se pretplatili na usluge poput Apple Music-a , Apple Nevs + i Apple TV +, kupujte aplikacije i igre u App Store-u i nadogradite svoje iCloud skladište “, navodi se na veb lokaciji.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.