Apple pay

Apple testira uslugu “Kupi sada, plati kasnije”

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 33 pregleda
1 min. čitanja

Apple je proširio interno testiranje za svoju Pay uslugu „kupi sada, plati kasnije“ kako bi uključio svoje zaposlene u maloprodaji. Kada eksperimentalne karakteristike tehnološkog giganta dođu do njegovog maloprodajnog osoblja, to je obično znak da će biti objavljen u bliskoj budućnosti.

- Humanitarna inicijativa -

„Kupi sada, plati kasnije“ podeliće troškove kupovine na rate

Tap to Pay

Radnici Apple Store-a počeli su da testiraju kreditnu karticu kompanije 2019. mesec dana pre nego što je postala dostupna, a zaposleni u centru za posetioce u glavnom centru testirali su Tap to Pay nedugo pre nego što su prve partnerske kompanije kao što su Square i PayPal pokrenule podršku za rešenje za plaćanje.

- Marketing -

Tehnološki gigant je prvi put najavio funkciju plaćanja kasnije za Apple Pay u junu 2022. Trebalo je da stigne zajedno sa iOS 16, ali se kompanija predomislila i predstavila novu mobilnu platformu bez te funkcije. Kada je Apple kasnije uveo plaćanje, rekao je da će opcija plaćanja omogućiti korisnicima način da podele troškove kupovine na četiri jednake rate plaćene tokom šest nedelja bez dodatnih kamata ili naknada.

- Marketing -

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.