Apple-ova usluga ‘My Photo Stream’ se gasi u julu 2023

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 33 pregleda
2 min. čitanja

Apple-ova usluga „My Photo Stream“ treba da se ugasi 26. jula 2023. godine, što znači da će kupci koji još uvek koriste tu funkciju morati da pređu na korišćenje iCloud fotografija pre tog datuma.

- Humanitarna inicijativa -

Mu Photo Stream je besplatna usluga koja otprema slike u poslednjih 30 dana (do 1000) na iCloud, čineći ih dostupnim na iPhone-u, iPad-u, iPod touch-u, Mac-u i PC-u. Prethodi ‌iCloud Photos‌ i u ovom trenutku je uglavnom zamenjen uslugom ‌iCloud Photos‌.

- Marketing -

Ubuduće, Apple planira da svi kupci koriste ‌iCloud fotografije‌ umesto My Photo Stream. Otpremanje novih fotografija u My Photo Stream će se zaustaviti 26. juna 2023., a slike će ostati u ‌iCloud‌ kao i obično 30 dana do trenutka isključivanja i konacnog brisanja.

- Marketing -

Slike u My Photo Stream mogu da se sačuvaju u aplikaciji Fotografije na ‌iPhone‌ tako što ćete otvoriti ‌Fotografije‌, otići u album My Photo Stream, izabrati pojedinačne fotografije i koristiti dugme Deli da ih sačuvate u biblioteci. Proces je isti na Mac-u, ali ćete morati da prevučete slike iz My Photo Stream u biblioteku.

Apple predlaže da korisnici ‌iPhone‌, ‌iPad‌ i Mac računara uključe ‌iCloud Photos‌ da bi videli svoje fotografije i video zapise na svojim uređajima. ‌iCloud Photos‌ je dostupno na iPhone-u i iPad-u koji koriste iOS 8.3 ili noviji i Mac računarima.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.