Apple najavljuje novi Apple TV 4K sa 120Hz osvežavanjem

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 73 pregleda
1 min. čitanja

Apple je predstavio novi Apple TV streaming box, koji menja Apple TV 4K iz 2017. godine. Novi model zadržava ime prethodnog TV-a, ali stiže sa jačim A12 Bionic čipsetom i omogućava puštanje HDR videa u višem frejmrejtu.

- Humanitarna inicijativa -

Takođe, novi Apple TV je dovoljno moćan da podržava 60fps Dolby Vision preko AirPlay-a sa kompatibilnog iPhone-a. Novitet je i podrška za 120Hz stope osvežavanja što može biti od znbačaja ukoliko korisnik želi ozbiljniji gejming na Apple TV-u.

- Marketing -

Apple TV 4K je dobio i potpuno redizajnirani daljinski upravljač, sa poboljšanim, ergonomskim dizajnom i više funkcija. Novi upravljač je deblji od prethodnog modela, ali ima novu five-way kontroler dodira i konkretan taster za gašenje TV-a. Siri taster za pretragu je pomeren sa strane upravljača.

- Marketing -

Kompanija nije dizajnirala sam Apple TV box , koji ostaje četvrtast sa zaobljenim ćoškovima. Nova funkcija omogućava optimizovanje boja TV ekrana pomoću svetlosnog senzora na iPhone-u.

Novi Apple TV 4K ima početnu cenu od 179 dolara za model sa 32GB skladišnog prostora i biće dostupan za kupovinu od 30. aprila. Model sa 64GB će imati cenu od 199 dolara.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.