Šta je sve novo u Apple music u iOS-u 17

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 20 pregleda
3 min. čitanja

Apple Music u iOS-u 17 uključuje nekoliko dugo traženih funkcija, kao što su kolaborativni spiskovi numera i opcija za omogućavanje crossfade-a za non-stop muzički doživljaj. Ovaj vodič ističe sve novo što je Apple dodao u Apple Music aplikaciju u iOS 17 .

- Humanitarna inicijativa -

Crossfade omogućava pesmama koje sviraju nesmetanu tranziciju u jednu drugu, eliminišući tišinu između pesama.

- Marketing -

Spiskovi numera za saradnju

Pomoću spiskova numera za saradnju, prijatelji i članovi porodice mogu da dodaju, preurede i uklanjaju pesme sa jednog Apple Music spiska numera. Spisak numera možete da podesite sa nekoliko osoba, a svaka osoba može da doprinese pesmama i reaguje na pesme na spisku numera sa emoji-jem.

- Marketing -

Kolaborativni spiskovi numera još uvek nisu implementirani i doći će do iOS 17 ažuriranja nešto kasnije ove godine.

Apple Music SharePlay za CarPlay

iOS 17 donosi Apple Music SharePlay iskustvo u CarPlay, tako da svi u kolima mogu da puštaju svoje omiljene pesme i doprinose muzici. Vlasnik automobila koji ima svoj iPhone povezan sa automobilom mora da ima Pretplatu na Apple Music da bi ova funkcija uspela, ali putnici to ne rade.

Apple Music interfejs obezbeđuje QR kod koji svaka osoba može da skenira da bi dobila pristup spisku numera gde se pesme mogu dodati u red čekanja za Apple Music u automobilu.

Ispravke interfejsa

Animirana umetnička dela preko celog ekrana dostupna su za albume koji podržavaju opciju, a omot albuma je takođe sada dizajniran da se neprimetno uklopi u muzički plejer gde se nalaze kontrole.

- Marketing -

Kada je muzički plejer umanjen, sada postoji efekat zadržavanja koji dodaje dubinu.

Tekstovi pesama koji nisu sinhronizovani

Tekstovi pesama koji se ne sinhronizuju sa muzikom koja se reprodukuje prikazani su u većem, čitljivom fontu. Na taj način se veličina teksta uskladi sa stihovima koji se sinhronizuju sa pesmom Apple Music.

Špica pesme

Dodirivanje na ikonici sa tri tačke pored pesme koja se reprodukuje ili na spisku numera prikazuje špicu pesama. Zasluge pokazuju izvođače, umetnike kompozicije i one koji su se bavili produkcijom i inženjeringom.

Apple Music Sing na Apple TV-u

Sa iPhone-om koji radi pod iOS-om 17 i Apple TV 4K koji radi pod TVOS-om 17, iPhone može da posluži kao kamera za Apple TV , koji vam prikazuje na ekranu dok nastupate. To možete da uradite i pomoću iPad-a, a to je ista funkcija koja omogućava FaceTime na Apple TV-u.

Apple Music Sing je integrisan u Apple Music. Koristi ugrađene propratne tekstove i odbija vokale kako biste mogli da pevate zajedno sa omiljenim pesmama.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.