Šest meseci besplatne Apple muzike dostupno vlasnicima PlayStationa 5

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 6 pregleda
1 min. čitanja

U okviru napora da promoviše Apple Music na PlayStationu, Apple nudi PlayStation 5 vlasnicima do šest meseci besplatnog pristupa Striming servisu Apple Music.

- Humanitarna inicijativa -

Vlasnici PlayStationa 5 će morati da se prijave na PlayStation Network, preuzmu aplikaciju Apple Music i prate uputstva na ekranu da bi prihvatili ponudu. Korisnici će morati da se prijave pomoću Apple ID-a ili da ga kreiraju. Sajt PlayStation predlaže da gejmeri koriste Apple Music za kreiranje personalizovanog spiska numera za igranje igara koje će slušati pre, tokom i posle gameplay sesija.

- Marketing -

Apple Music promocija je dostupna samo na PlayStation 5, a mora da se aktivirati na PlayStation 5 konzoli. Samo novi i kvalifikovani pretplatnici koji se vraćaju na Apple Music mogu da dobiju besplatan pristup, tako da ovo nije aktuelnim pretplatnicima. Novi pretplatnici dobiće šest meseci Apple Music-a , dok će pretplatnici koji se vraćaju dobiti pet meseci.

- Marketing -

Apple će nuditi ugovor do 15.11.2024. Nakon isteka šestomesečnog perioda, pretplata se može nastaviti za 10,99 dolara mesečno.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.
Ostavi komentar