Koristite Shazam da biste dobili do pet meseci Apple Music-a besplatno

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 113 pregleda
2 min. čitanja

Shazam slavi novu godinu sa plejlistom koja ističe pet predstojećih izvođača i promocijom koja novim pretplatnicima na Apple Music-u daje pet meseci besplatnog korišćenja ovog popularnog Apple servisa.

- Humanitarna inicijativa -

Shazam je pripremio kolekciju od pet novih izvođača za koje se očekuje da će napraviti senzaciju 2022. Pretplatnici na Apple Music mogu da posete stranicu servisa, da dodaju listu pesama u svoju biblioteku i pročitaju zanimljiv sadržaj o svakom od pet umetnika.

- Marketing -

Za sve one koji se ne pretplate na Apple Music, dostupna je promocija do pet besplatnih meseci. Samo pratite link Besplatna Apple Music i potvrdite da ispunjavate uslove.

- Marketing -

Plejlista „Shazam Predictions 2022“ je kolekcija muzike koja dolazi od 50 budućih umetnika, uključujući pet istaknutih na glavnoj stranici koju je kreirao Shazam. Tih pet umetnika su Aira Starr, DanniLuk, Lin Lapid, Sad Night Dinamite i STAIC.

Shazam

Ovi umetnici obuhvataju više žanrova i zemalja širom sveta, od nigerijskih melodija Ajre Star do K-pop devojačke grupe STAIC. Ovi umetnici su stigli na vrh Shazamove liste negde 2021. i očekuje se da će postati velike zvezde 2022. godine.

Shazam je servis za identifikaciju muzike u vlasništvu Apple-a koji je ugrađen u Siri i iOS. Korisnici mogu da identifikuju numere pomoću namenskog dugmeta Shazam u Kontrolnom centru ili samo tako što će pitati Siri „koja je ovo pesma“. Korisnici mogu da povežu svoju Shazam aplikaciju sa Apple Music-om da bi dobili pristup prilagođenoj listi za reprodukciju svih svojih Shazam pesama.

Apple Music je mesečna pretplata koja košta 9,99 USD mesečno za individualni plan i dostupna je preko bilo kog nivoa Apple One pretplatničkog paketa. Petomesečna besplatna promocija pretplate ispunjava uslove samo za nove kupce i može se iskoristiti do 15. februara 2022.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.