Ceo katalog Apple Music-a potpuno prešao u Lossless?

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 72 pregleda
1 min. čitanja

Ranije ove godine, Apple je najavio da će pokrenuti lossless striming na Apple Music, gde će biti dostupan svim pretplatnicima bez dodatnih troškova.

- Humanitarna inicijativa -

Apple takođe nudi viši nivo u obliku Hi-Res Lossless

Kompanija je prvobitno lansirala funkciju sa 20 miliona pesama koje podržavaju novi format strimovanja, i navela je da nameravaju da pokriju ceo katalog do kraja godine. Sada se čini da je kompanija uspela da postigne svoj cilj.

- Marketing -

Za one koji nisu upoznati, audio formati bez gubitaka (lossless) su oni gde muzika nije toliko komprimovana u poređenju sa tradicionalnim digitalnim muzičkim formatima.

- Marketing -
PCPress.rs Image

To znači da će u teoriji kvalitet biti bolji, ali, naravno, ako ga slušate na paru jeftinih slušalica od 5 dolara, verovatno nećete moći da primetite razliku.

Osim lossless, Apple takođe nudi viši nivo u obliku Hi-Res Lossless koji će zahtevati da korisnici imaju DAC kako bi ga u potpunosti iskoristili.

Imajte na umu da će striming bez gubitaka potrošiti više podataka u poređenju sa redovnim strimingom, tako da ako strimujete preko mobilne mreže, mogli biste da potrošite mobilne podatke brže nego inače.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.