Apple Music nudi šest meseci besplatne usluge za nove pretplatnike

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 27 pregleda
1 min. čitanja

Apple Music novim pretplatnicima nudi šest meseci besplatne usluge.

- Humanitarna inicijativa -

Apple uvodi ponudu za nove pretplatnike, pružajući im izdašnu šestomesečnu besplatnu probnu verziju Apple Music. Kako bi se iskoristila ova ponuda, potrebno je da se kupi novi iPhone ili neki drugi audio uređaj, kao što je AirPods, HomePod, Beats.

- Marketing -

Sa novom specijalnom ponudom, pretplatnici dobijaju pristup obimnoj biblioteci od preko 100 miliona pesama na Apple Music. Možete da uživate u muzici bez prekida, odnosno bez oglasa, i da je slušate online ili offline na različitim uređajima.

- Marketing -

iPhone ili iPad moraju da koriste najnoviju verziju iOS-a ili iPadOS-a. Nakon toga potrebno je da se upari audio uređaj koji ispunjava uslove sa iPhone ili iPad. Zatim se otvara aplikacije Apple Music i prijavljujete se sa svojim Apple ID-om.

U poslednje vreme Apple Music je poboljšao svoju ponudu uvođenjem Spatial Audiom sa novom podrškom. Zahvaljujući novinama slušanje muzike preko ove aplikacije nas uvodi u 3D audio iskustvo kao nikada do sada. Apple Music je još dodao vodiče za mesta u Apple mapama zahvaljujući kojima postoji mogućnost slušanja uživo, odnosno moguće je pratiti turneje velikih umetnika uživo.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.