Apple Maps uključuje HAAS Safety Cloud za poboljšanje upozorenja o opasnostima na putu

Avatar
63 pregleda
1 min. čitanja

Apple-ova aplikacija Maps u Sjedinjenim Državama je uključila informacije o opasnostima na putu u stvarnom vremenu iz HAAS Alert Safety Cloud-a, što aplikaciju čini boljom u obaveštavanju korisnika o nadolazećim sigurnosnim problemima. Prema blog postu koji najavljuje integraciju, HAAS Safety Cloud je „najsveobuhvatnija i najpouzdanija platforma za digitalno upozorenje za sigurnost na putu“. Vozači koji se približavaju vozilima hitne pomoći, službama za reagovanje na incidente, radnim zonama i drugim opasnostima na putu koje potiče od Safety Clouda sada će dobiti upozorenje u Apple Maps . Digitalna upozorenja o nadolazećim opasnostima na putu poboljšavaju sigurnost vozača i mogu smanjiti rizik od sudara.

- Humanitarna inicijativa -

Potpredsednik HAAS Alert-a za Connected Vehicle, Jeremy Agulnek, rekao je da kompanija aplaudira Apple-u što daje prioritet sigurnosti vozača i preduzima korake ka postizanju cilja Vision Zero eliminacije svih smrtnih slučajeva i teških povreda u saobraćaju.

- Marketing -

Aplikacija Maps već neko vrijeme ima sigurnosna upozorenja o nadolazećim opasnostima na cesti, ali dodavanje informacija iz HAAS Safety Clouda učinit će upozorenja sveobuhvatnijim.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov