facetime and android

Apple ili Android? Evo šta kažu tinejdžeri

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 8 pregleda
1 min. čitanja

Jedno zanimljivo istraživanje u SAD dalo je odgovor na to da li tinejdžeri više vole da koriste iPhone ili Android telefone, a pobednik je jasan.

Ubedljivih 87% ispitanika među američkim tinejdžerima reklo je da poseduje iPhone, a 88% njih će za svoj sledeći telefon kupiti upravo iPhone. Ovo pruža bolji uvid u razliku među tržištima, jer dok je Android popularniji u globalu, u SAD je iPhone neprikosnoven.

- Humanitarna inicijativa -

Razlozi zbog kojih tinejdžeri više vole iPhone verovatno su FaceTime i iMessage, zbog toga što, kada se neko ko ne koristi iMessage pridruži četu, nema sve one opcije koje imaju iPhone korisnici.

- Marketing -

Još jedan faktor u odabiru OS kod tinejdžera jeste i ekosistem u okviru kog funkcionišu telefoni. Androidi su dobro odradili svoj posao, ali Apple je ipak popularniji zbog bezbolne integracije ukoliko koristite AirPod, iPad, MacBooks itd.

- Marketing -

I na kraju, tinejdžerima koji su učestvovali u ispitivanju nije važno da li će kupiti iPhone koji je polovan, SE model, ili nov. Svejedno, to će im biti prvi izbor u 87% slučajeva.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.
Ostavi komentar