Jetpack Joyride 2 Dolazi u Apple Arcade

Jetpack Joyride 2, nastavak popularne iOS igre Jetpack Joyride dostupan na Apple Arcade-u

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 67 pregleda
1 min. čitanja

Jetpack Joyride 2, nastavak popularne iOS igre Jetpack Joyride, od danas je dostupan na Apple Arcade-u. Za one koji nisu upoznati sa igrom, ona je deo sporednog runner žanra, gde igrači kontrolišu glavni lik Barry Steakfries sa više nivoa.

- Humanitarna inicijativa -
Jetpack Joyride

Kao i original, Jetpack Joyride 2 odlikuje igranje jednim dodirom, a igrači mogu da dodirnu bilo gde na ekranu iPhone-a ili iPad-a kako bi kontrolisali Berija. Cilj je da se što više prođe kroz nivoe, izbegavajući svakakve prepreke i skupljajući novčiće za nagrade.

- Marketing -

Početna Jetpack Joyride igra je u svom popularnom veku prikupila više od 500 miliona preuzimanja širom sveta, a Apple kaže da se nastavak nadovezao na originalnu igru, pružajući novo iskustvo vođeno originalnom pričom, novu gameplay mehaniku i ažuriranu HD grafiku. Postoji čak i novi lik, Beti Beefi.

- Marketing -

Apple je objavio i ažuriranja sadržaja za Simon’s Cat – Story Time, Cooking Mama: Cuisine, i Nickelodeon Extreme Tennis.

Cena Apple Arcade je 4,99 dolara mesečno, a do šest članova porodice može da igra igrice sa jednom pretplatom. Apple Arcade sadržaj je dostupan za reprodukciju na iPhone- u , iPad-u, Mac-u i Apple TV-u.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.