Fantasian dolazi u Apple Arcade

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 97 pregleda
2 min. čitanja
Foto: The Avocado

Pre nekoliko nedelja pisalo se o narednom izdanju Apple Arcade od Fantazijski, igra istih kreatora Final Fantasya. Za ljubitelje ove sage čekanje je gotovo i ovaj novi naslov sada na raspolaganju na mesečnoj platformi za pretplatu na igre Apple Arcade.

- Humanitarna inicijativa -

Upravo iz ove sage, nekoliko dana u App Storeu možemo pronaći Final Fantasy VII u prepravljenoj verziji. Iza Fantazija nalazimo Hironobu Sakaguchi koji je bio zadužen za pisanje priče, dok je Mistwalker bio zadužen da je pretvori u igru.

- Marketing -

Iz studija koji je stvorila ovaj naslov potvrđuju da:

- Marketing -

Igrači će ući u cipele glavnog junaka Lea, koji se probudi iz ogromne eksplozije i nađe se izgubljen u čudnoj zemlji sa samo jednim sećanjem. Dok će igrači krenuti na put kako bi pronašli Leoove uspomene, razotkrivaće tajne čudne mehaničke infekcije koja polako proždire sve što je čovečanstvu poznato.

Ono što je najupečatljivije u ovom novom naslovu je vizualni aspekt. Sva se radnja odvija u pozadini 150 ručno nacrtanih diorama majstora Tokusatsua, japanske industrije specijalnih efekata, i neprimetno se kombinuje sa 3D likovima.

Priča započinje u kraljevstvu kojim vladaju mašine. Unutar ovog višedimenzionalnog svemira ravnoteža „Haosa i poretka“ postaje ključni faktor u borbi za ta kraljevstva i u mahinacijama bogova koji ih žele kontrolisati.

Više igara dostupno na Apple Arcade

Uz Fantasian, Apple je nekoliko dana proširio katalog igara dostupnih na ovoj platformi, dosežući do 180 naslova. Neki od najnovijih naslova koji su poslednjih dana stigli na ovu platformu su: Threes, Fruit Ninja, Cut the Rope, NBA 2K21 Arcade Edition, Star Trek: Legends …

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.