Apple Arcade premašio 200 igara

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 87 pregleda
2 min. čitanja

Ovaj važan detalj je prvi put primetio CNET. Dogodio se paralelno sa lansiranjem Super Leap Dai -a, Super Stickman Golfa 3+ i Monster Hunter Stories+. Svi se mogu preuzeti i igrati od danas.

- Humanitarna inicijativa -

‌Apple Arcade‌ prvi put je predstavljen u septembru 2019. Apple-u je trebalo nešto manje od dve godine da kupcima ponudi 200 naslova na izbor.

- Marketing -

Uz „Apple Arcade“ sve igre su besplatne i nema opcija kupovine u aplikaciji, niti oglasa. Cena usluge je 4,99 USD mesečno ili 49,99 USD godišnje. Uz tu cenu pretplate svi članovi porodice mogu pristupiti igrama. Apple takođe nudi jednomesečnu besplatnu probnu verziju za svakoga. Takođe, romesečna besplatna proba za one koji kupe Apple uređaj, a često postoje i promocije na duže probne periode.

- Marketing -

Apple je radio sa nezavisnim programerima i velikim gejming kompanijama na igrama sa naslovima „Apple Arcade“ od svog lansiranja. U aprilu ove godine Apple je počeo ponovo objavljivati klasične naslove poput Fruit Ninja, Monument Vallei, Mini Metro, ​​Threes i drugih.

Naslovi „Apple Arcade“ mogu se igrati na iPhone -u, iPad -u, Mac -u i Apple TV -u, a mnoge igre su dizajnirane da podrže kontrolere, sa podrškom za PlayStation i XBox kontrolere. Usluga je dostupna u više od 150 zemalja.

Redovno se u „Apple Arcade“ dodaju novi naslovi, a u bliskoj budućnosti usluga će dobiti „MasterChef: Let’s Cook“, „Laiton’s Misteri Journei+“, „Asphalt Airborne 8+“, „Baldo The Guardian Ovls“, „Tetris Beat“ i „Vurdveb“.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.