Apple Arcade dobija 20 novih igara

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 5 pregleda
1 min. čitanja

Apple je uvećao biblioteku Apple Arcade igara sa još 20 novih i klasičnih naslova. Među dodacima je i ekskluzivna zajednička igra Teenage Mutant Ninja Turtles.

- Humanitarna inicijativa -

Apple Arcade trenutno ima više od 200 naslova

Ovo je roguelike igra, tako da će biti drugačije svaki put kada igrate. Moći ćete da kombinujete napade kornjača sa raznim pojačanjima i dobijete pomoć od prijatelja kao što su April O’Neil i Casey Jones. Vredi napomenuti da je TMNT: Shredder’s Revenge dostupan i na mobilnom uređaju, iako će vam trebati Netflix pretplata da biste ga igrali na iOS-u ili Android-u.

- Marketing -

Apple je dodao nekoliko Disney-jevih naslova u Arcade, uključujući Disney SpellStruck u stilu Words With Friends, kreator knjige 3D nalepnica Disney Coloring World+ i slagalicu sa tri meča Disney Getaway Blast+. Na drugim mestima, Apple Arcade pretplatnici sada imaju pristup 4K verziji Temple Run-a, Snake.io-u bez oglasa i Farming Simulator 20.

- Marketing -

Na Apple Arcade-u postoji više od 200 igara. Uprkos tome, ovo označava značajno proširenje biblioteke. U međuvremenu, Netflix je nedavno rekao da planira da doda još 40 naslova u svoj katalog mobilnih igara ove godine, uključujući Oxenfree II: Lost Signals.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.